Max Pro krultangen

Krullen zijn altijd in de mode en kunnen je haar een prachtige textuur en volume geven. Maar om die perfecte krullen te creëren, heb je de juiste krultang nodig. In dit artikel gaan we Max Pro krultangen vergelijken, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw haartype en stylingbehoeften.

maxpro-logo-2

Inleiding Max Pro Krultangen

Krultangen zijn er in verschillende soorten en maten, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Het is belangrijk om te begrijpen welke krultang het beste bij jou past, en dat is waar Max Pro in beeld komt. Laten we eens kijken naar de verschillende Max Pro krultangen en hoe ze zich tot elkaar verhouden.

Er zijn verschillende soorten krultangen beschikbaar, waaronder kegelvormige, cilindervormige, en 2-in-1 krultangen. Max Pro biedt een verscheidenheid aan krultangen om aan verschillende stylingbehoeften te voldoen.

Max Pro Krultangen

Max Pro Black vs. Max Pro Twist

De Max Pro Black en Max Pro Twist zijn twee populaire krultangen van Max Pro. Ze zijn beide geschikt voor het creëren van prachtige krullen, maar ze verschillen in termen van design en functies.

Hoe kies je de juiste krultang?

Het kiezen van de juiste krultang hangt af van verschillende factoren, waaronder je haartype, de diameter van de krultang en de temperatuurinstellingen. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Haartype en krultangkeuze

Dun haar heeft een krultang met lagere hitte-instellingen nodig, terwijl dikker haar een krultang met hogere temperaturen kan verdragen. Zorg ervoor dat de krultang geschikt is voor jouw haartype.

Diameter van de krultang en krulresultaat

Een krultang met een grotere diameter creëert losse krullen, terwijl een kleinere diameter zorgt voor strakkere krullen. Kies de diameter op basis van het gewenste krulresultaat.

Temperatuurinstellingen en bescherming

Een krultang met instelbare temperatuurinstellingen is ideaal, omdat je de warmte kunt aanpassen aan je haartype. Zorg er ook voor dat de krultang een keramische coating heeft om je haar te beschermen tegen hitte.

Max Pro krultangen in de praktijk

Het is altijd een goed idee om reviews en gebruikerservaringen te raadplegen voordat je een krultang kiest. Max Pro krultangen worden vaak geprezen voor hun prestaties en duurzaamheid. Stylingtips en tricks met Max Pro krultangen kunnen je helpen om het meeste uit je haarstylingtool te halen. Experimenteer met verschillende krulstijlen en ontdek wat het beste bij je past. 

Max Pro biedt een scala aan krultangen die aan verschillende stylingbehoeften kunnen voldoen. Het is belangrijk om je haartype en stylingvoorkeuren in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste krultang. Met de juiste krultang kun je prachtige krullen creëren en je haardos naar een hoger niveau tillen.

Veelgestelde vragen over Max Pro krultangen

Max Pro Black heeft een klassieke cilindervorm, terwijl Max Pro Twist een kegelvormige krultang is. Beide kunnen mooie krullen creëren, maar de keuze hangt af van je voorkeur.

Voor dun haar raden we aan om een krultang te kiezen met instelbare temperatuurinstellingen en lagere hitte-instellingen, zoals de Max Pro Twist krultang van 19mm.

Gebruik altijd een hittebeschermend product en stel de krultang in op de juiste temperatuur voor jouw haartype om schade te minimaliseren.

Ja, Max Pro krultangen zijn duurzaam en ontworpen voor professioneel gebruik, dus ze kunnen lang meegaan bij correct onderhoud.

Experimenteer met de krultanginstellingen en de richting van het krullen om verschillende stijlen te creëren. Begin met lage hitte en werk naar de juiste temperatuur voor jouw haar.

Max Pro Krultangen

1. Max Pro Twist 32 mm Krultang

Heb jij stijl haar en wil jij niets liever dan een mooie bos met beach waves? Dan is de Max Pro Twist 32mm krultang perfect voor jou! Een krultang met keramische staaf van 32mm dat je haar gemakkelijk en snel omzet in stralende beachwaves. Beschadiging van het haar wordt bij de Twist tot het minimale beperkt door de keramische staaf en korte krultijd [één haarlok wordt al in drie seconde gekruld]. Daarbij heb jij dankzij de temperatuurschakelaar zelf controle over de warmte van de krultang [verstelbaar tussen 80°C – 220°C], welke wordt getoond op het LCD Display. De verstelbare temperatuur maakt de 32mm krultang geschikt voor ieder – fijn tot dik – haartype en is geliefd bij professionals; kappers en haarstylisten.

 Alle specs op een rij:

 • Temperatuur verstelbaar tussen 80°C – 220°C
 • Binnen 4 seconden warm
 • Met LCD display
 • Meedraaiend snoer van 2,5 meter
 • Veilig in gebruik door beveiligingssysteem met waarschuwingssignaal
 • Schakelt automatisch uit na 1 uur buiten gebruik
 • Aan/uit schakelaar met indicatielampje
 • Incl. hittebestendige handschoenen

2. Max Pro Twist 19 mm

Heb jij stijl haar en wil jij niets liever dan een lekkere volle bos haar met krullen? Dan is de Max Pro Twist krultang 19mm perfect voor jou! Een krultang met keramische staaf van 19mm dat je haar gemakkelijk en snel omzet in stralende krullen. Beschadiging van het haar wordt bij de Twist tot het minimale beperkt door de keramische staaf en korte krultijd [één haarlok wordt al in drie seconde gekruld]. Daarbij heb jij dankzij de temperatuurschakelaar zelf controle over de warmte van de krultang [verstelbaar tussen 80°C – 220°C], welke wordt getoond op het LCD Display. De verstelbare temperatuur maakt de Twist 19mm krultang geschikt voor ieder – fijn tot dik – haartype en is geliefd bij professionals; kappers en haar stylisten.

De staaf van keramiek is 19mm waardoor er krullen met een diameter van 19mm ontstaan. De Twist 19mm is geschikt voor het creëren krullen in het haar. De krullen zijn kleiner en compacter dan de krullen van onze bestseller; de Max Pro Twist Krultang 25.

Veiligheid: Dankzij de rubberen coating op het handvat van de Max Pro Twist, heb je een stevige grip op de krultang en ligt deze lekker in je hand. De bijgeleverde handschoen is hittebestendig waarmee je de haarlokken gemakkelijk en zonder jezelf te verbanden om de hete keramische staaf wikkelt. Binnen 4 seconden is de krultang warm en klaar voor gebruik. Voor gebruik in het buitenland beschikt de Twist krultang over dubbele voltage. De Twist valt – na één uur niet gebruikt te zijn – automatisch uit.

Alle specs op een rij:

 • Merk: Max Pro
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: 100% Keramisch
 • Inch/ Diameter: 19 mm
 • Kabellengte: 2,5 m
 • Min Temperatuur: 80°C
 • Max Temperatuur: 220°C
 • Ionen Technologie: Ja
 • Type Haar: Ieder Haartype
 • Meegel. Accessoires: Hittebestendige Handschoen
 • Auto. Shut Off: Ja

3. Max Pro Twist 9mm Krultang -Chopstick

Wil jij een volle bos met krullen? De Max Pro Twist krultang 19mm krult jouw haar – per haarlok – al in drie seconden! Dankzij de staaf van keramiek en de korte krul tijd beschadigd jou haar niet of nauwelijks. Bovendien behoudt jij door de temperatuurschakelaar zelf controle over de warmte [verstelbaar tussen 80°C – 220°C], welke wordt weergegeven via een LCD Display. De temperatuurschakelaar maakt de Twist 19mm geschikt voor ieder – zowel lang als kort – haartype en gewild onder de professionals; kappers en haar stylisten.

De keramische staaf van 19mm maakt krullen met een diameter van 19mm. Ten opzichte van de Max Pro Twist Krultang 25mm zijn deze krullen kleiner. Deze krultang is daarom perfect voor een volle bos met veel krullen. 

Het handvat van de Max Pro Twist is gemaakt van het hittebestendige materiaal rubber. Hierdoor wordt het handvat nooit warm en ligt deze lekker in de hand. Bij de Twist wordt een hittebestendige handschoen bijgeleverd, welke je kan gebruiken om het haar gemakkelijk om de keramische staaf heen te wikkelen zonder je handen te verbranden. De Twist is binnen 4 seconden warm en klaar voor gebruik. Dankzij de dubbele voltage is de Twist krultang ook geschikt voor gebruik in het buitenland. Verder is de krultang voorzien van een veilige shut-off functie. De Twist valt – na 60 minuten ongebruikt te zijn – automatisch uit.